Kapcsolat

CBD Hungary – kapcsolat

Fontos: Az általunk forgalmazott termékek nem diagnosztizálásra, gyógyításra, betegségek kezelésére vagy megelőzésére szolgálnak. Nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használata előtt konzultáljon az orvosával.

Kérdése van a termékekkel kapcsolatban?
Segítségre szorul, hogy mit válasszon és hogyan kezdje el a használatát?

Írjon nekünk és mi 48 órán belül válaszolunk!

Kérdését elküldheti a lenti formot kitöltve vagy Facebook Messengeren is megkereshet minket!

Az ügyfélszolgálatunk hétvégén nem üzemel.

Fontos! – freemail.hu és hdsnet.hu email címre küldött válasz  leveleink nagyon sokszor nem érkeznek meg. Ha ilyen email címről ír és nem találja a válasz levelünket, akkor nézze meg a spam mappát is.

A szállítással kapcsolatos kérdéseket írásban tegyék meg az info@cbdhungary.hu címre vagy az oldal alján található üzenetküldő felületünkön. Telefonban nem tudunk segíteni a szállítással kapcsoaltos kérdésekben.


info@cbdhungary.hu


Írjon Messengeren!

Nem találja a válasz levelet?

A válasz email az info@cbdhungary.hu címről fog érkezni. Ha 48 órán belül nem kap választ, akkor nézze meg a „Promóciók” és a „Spam” mappát is az email-ek között.

Cégadatok

Szolgáltató: Green Medical Trading s.r.o.

Székhely: Varšavská 715, Vinohrady, 120 00 Praha 2

Adószám: 14366193

Az általunk forgalmazott termékek nem diagnosztizálásra, gyógyításra, betegségek kezelésére vagy megelőzésére szolgálnak. Nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használata előtt konzultáljon az orvosával.