#4 Népszerű termék ebben a kategóriában: Kollagén

Natur Line Halkollagén 150 g

4,490Ft

A Puregold Natur Line kiváló minőségű Naticol ® francia halkollagént tartalmaz, amely a legjobb hasznosulás érdekében előemésztett, az-az hidrolizált formában van jelen.

Választható ízek: Ízesítetlen

Kiszerelés: 300 g

Bővebb leírás lejjebb olvasható!

 

Megbízható magyar webshop

Hazai raktárkészlet és magyar nyelvű támogatás, hogy a rendelésével maximálisan elégedett legyen!

Minőségi garancia

A legjobb minőségű termékeket szállítjuk.

Szakszerű tanácsadás

Kérjen tőlünk segítséget és mi 48 órán belül válaszolunk.

Ingyenes szállítás

10.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás, akár már másnap.

Cikkszám: 5999105905080 Kategória:

Leírás

Mi az a kollagén?

A kollagén a görög „kollá” szóból ered, amely ragasztót jelent. 

A „ragasztó” egy rendkívül találó elnevezés, hiszen ez a fehérje alkotja a bőr, szalagok, ízületek, ínak, csontok, fogak, haj és kötőszövetek nagy részét. A testünkben található összes szövet felépítéshez és gyógyításához kollagénre van szükség. Nem véletlen hát, hogy az emberi szervezetben a kollagén a legnagyobb mennyiségben található fehérje.

 A szervezetünkben található összes fehérje 30%-át teszi ki a kollagén.

Azonban az emberi szervezet öregedésével a testünk kollagén termelése fokozatosan csökken. Ennek következtében, a magas kollagéntartalmú szövetek veszítenek rugalmasságukból. 

 A Pure Gold Protein Natural halkollagén természetes megoldást nyújt, hogy a szervezet kollagén szükségletét pótolni tudjuk.

Fontos kiemelni, hogy a kollagén hasznosulására vonatkozó tanulmányok a kollagén peptidekre vonatkoznak, amelyek a biológiailag hasznosuló rövidebb aminosav láncokból állnak. Ezért a Pure Gold peptidekből állnak.

A Natur Line halkollagén receptúrához a legkiválóbb minőségű francia Naticol ® halkollagént választottuk, amely főként I-es típusú kollagént tartalmaz.

Valamennyi termékünk naturális, ízesítetlen változatban kapható, amelynek köszönhetően garantált a sokrétű és változatos felhasználhatóság, funkcionalitás. 

Nem tartalmaznak tartósítószereket, édesítőszereket, aromákat és színezékeket sem. A könnyen és légmentesen visszazárható, papírból készült csomagolóanyagok pedig garantálják a termékek mindenkori frissességét és eltarthatóságát.

Ha az egészég számít, akkor Natur Line!

Kollagen Hatasai

Tudnivalók

Vízben oldódik

A Natur Line halkollagén receptúrához a legkiválóbb minőségű francia Naticol ® halkollagént választottuk, amely főként I-es típusú kollagént tartalmaz . Ezen gyártási folyamat azért kiemelten fontos, mert a végtermék ennek köszönhetően rendkívül gyorsan és csomómentesen oldódik vízben.

A halkollagén nagyon kisméretű molekulákra, az-az peptidekre van hidrolizálva az-az „előemésztve”, így a hasznosulása kiváló, emészteni gyakorlatilag nem kell! A szinte tökéletes felszívódásnak köszönhetően a halkollagénből akár feleannyit is elegendő fogyasztani, mint a többi kollagénből, hogy ugyanazt a hatást érje el.

Kinek ajánljuk?

A halkollagén többnyire I-es típusú kollagént tartalmaz.

Az I-es tipusú kollagén leginkább a bőrre, csontokra, szalagokra és inakra van hatással.

A III-as tipusú kollagén főleg az ízületekre van hatással. (A III-as tipsú kollagén a marhakollagénben nagyobb mennyiségben található. Így ha az ízületek erősítése a cél, akkor válassza a marhakollagént.)

Mire jó a kollagén?

Bőr

Ráncok helyreállítása és az újabb ráncok kialakulásának lassítása. A kollagénszint növelése fokozza a bőr rugalmasságát. Csökkenti az arcbőr zsírosságát.

Haj és köröm

A kollagén a köröm, haj és fogak elsődleges építőeleme. Fokozza a haj növekedését, ezáltal vastagabbá és sűrűbbé válhat tőle a haj. Csökkenti a fogazat és haj töredezettségét.

Csontok állapotának javítása

A kollagénszint növelése segíti a csontlebomlás megakadályozását, ezáltal a csontritkulás ellen is hatásosnak bizonyult.

Máj és gyomor

A kollagénben található glicin csökkenti a méreganyagok és alkohol negatív hatásait a májra. Továbbá a glicin és a prolin (ami szintén megtalálható a kollagénben) a központi idegrendszerre van hatással és segíthet a stresszel összefüggő gyomorfekély ellen.

Porcok és szalagok állapotának javítása

A kollagén használata csökkenti az ízületi sérülések kockázatát, azáltal, hogy a porcokon lévő gumiszerű anyag termelődését fokozza. Emiatt segíthet az ízületi-fájdalmakon is.

Szív- és érrendszer

A kollagén és az erek állapota szoros összefüggésben áll, ugyanis a megfelelő kollagén termelés elengedhetetlen az egészséges érfalak állapotához.

Bélfal regenerálódásának segítése:

Gyulladásos bélbetegségekben általában alacsony a kollagénszint a szervezetben, ami pedig elengedhetetlen az egészséges bélfalak állapotához.

Összetevők

Összetevők

Hidrolizált halkollagén.

Allergén információ

Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.

Natur hal Kollagen

Adagolás

Adagolás

Keverjen össze egy adag (10 g – 1 mérőkanál) italport 250 ml vízzel. A termék fogyasztása reggel vagy a nap folyamán javasolt. Naponta egy adag fogyasztása ajánlott.

Figyelmeztetés

Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget!

  • Nem tartalmaz allergéneket
  • Laktóz-, glutén-, cukor-, szójamentes
  • 100%-ban természetes eredetű
  • GMO mentes
  • Alacsony zsírtartalom (0.1%)
  • E-szám mentes
  • Biológiailag hasznosuló kollagént tartalmaz
  • Kitűnő aminosav forrás
  • Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett hónap végéig (hó/év).

    Tárolás: A terméket napfénytől vagy egyéb hőhatástól védve, 6 és 26 °C közötti hőmérsékleten, valamint 65%-os relatív páratartalom alatt tárolja!

Tápanyagtartalom

1 adag: 5g

Kiszerelés: 30

 

100 g

5 g

RI%*

   

Energia

1562 kJ/372 kcal

78 kJ/17 kcal

1%

   

Zsír

0 g

0 g

0%

   

– amelyből telített zsírsavak

0 g

0 g

0%

   

Szénhidrát

0 g

0 g

0%

   

– amelyből cukor

0 g

0 g

0%

   

Rost

0 g

0 g

0%

   

Fehérje

93 g

4.65 g

18.6%

   

0.75 g

0.04 g

0.7%

   

* RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).

 

Érdekelhetnek még…